Des de ENEAGRAMA LLEIDA us presentem una nova edició del taller "Creixement Personal amb l'Eneagrama". Que tindrà lloc a Lleida el dissabte 28 de febrer de 10 a 14 h. i de 16 a 20 h. Inversió: 65€, reserves abans del 14 de febrer 55€ (Inclou material de treball) Lloc: Plaça de Sant Joan, 18 Lleida Imparteix: Equip de ENEAGRAMA LLEIDA L'Eneagrama és una potent eina d'auto coneixement que ens permet veure els mecanismes inconscients i les reaccions automàtiques que governen la nostra vida i que sovint ens fan patir i resignar-nos a "ser com som". Amb l'Eneagrama es fa conscient el caràcter de cada persona, aquesta mascara que tots ens vam ficar a la infantesa i que d'adults sovint ens juga males passades, entenen per què "som com som" i acceptant "el que som" potenciem el nostre creixement personal i accedim a viure de forma més plena.
 Novetats:
·Supervisió individual i en grup de coaching a càrrec de l´equip de Coaching Transformacional

 
CHUS BORRELL IMPARTEIX UNA SESSIÓ PER OPTIMITZAR LA RECERCA D’OCUPACIÓ A ASPID.
La coach Chus Borrell, membre de l’Escola de Creixement Integral Coaching Lleida, ha impartit avui un “Taller de coaching transformacional: lideratge d’un mateix” destinat als usuaris del Servei d’Integració Laboral de l’Associació de Paraplègics i Discapacitat Físics de Lleida (ASPID). Aquesta sessió extraordinària ha estat possible gràcies de la col·laboració desinteressa de l’Escola de Creixement Integral Coaching Lleida i s’emmarca en el programa d’ASPID destinat a facilitar el procés de recerca de feina als usuaris amb discapacitat del Servei d’Integració Laboral que estan aturats. El programa d’ASPID, que es desenvolupa durant sis jornades, va començar el 21 de gener i finalitzarà el 2 de febrer. El taller té l’objectiu que els participants aprenguin noves formes d'expressió i a desenvolupar el seu propi potencial a fi d’afrontar amb seguretat i garanties les situacions habituals en el procés de recerca de feina, superant possibles circumstàncies limitadores. La coach certificada Chus Borrell Feliu és terapeuta Gestalt, màster en programació neurolingüística (PNL) i llicenciada en Filologia. Borrell és directora del Centre Coaching Lleida i membre de l'equip de l'Escola de Creixement Integral.

 

FORO del EMPRENDIZAJE


1 de Febrero 2015
Abierto a todo el público
Ø Coaching
Ø Terapia Gestalt
Ø Programación neuro-lingüística
Ø Naturopatía
Ø Emprendizaje
Ø Celebración catering , música, poesía, fotografía , teatro a cargo del equipo de Coaching Lleida y artistas invitados
Diego Paqué llevará música y poesía al Foro de Emprendizaje de Coaching Lleida, para compartir esencia redonda con su guitarra curva, que nos absorberá en la espiral que siempre puede un poco más, fluye, vibra y se expande.

Teatro: Productions Excéntriques Maite Ojer. Poesia: Maribel Mir. Carlota



Lugar: Hotel Real  (Avda. Blondel 22,. Lleida) de 16 a 23h Precio: 50€, todo incluido.
Reservas a:

· 667292285

A continuació teniu la newsletter de gener.
Recordeu que hi ha supervisión de Gestalt de  18.30 a 21.30h el  dia 8 de gener amb Oscar Ekai i els diess 22, 23, 24 y 25 los de tercero con Carmela Ruiz.