NATUROPATIA, ALIMENTACIÓ NATURAL I YOGA


FORMACIÓ EN NATUROPATIA i ALIMENTACIÓ NATURAL

Coaching Lleida obre nous camins per conèixer els beneficis de la Naturopatia i el Ioga. El programa Naturopatia - Ioga t'ofereix la possibilitat de formar-te en la disciplina naturòpata i al mateix temps reconectar-te amb el teu cos a través de la pràctica del Ioga.


CLASES DE COCINA INTEGRAL VEGETARIANA Y VEGANA: Efectos terapeuticos de la alimentación y los complementos naturales; temas como usar Aloe Vera..

Miquel Rabell: Naturopata; Especialista en cultura del Sánscrito, Ayur-veda y Yoga




COM HO FEM?
L'equip de Coaching Lleida, integrat per Coachs i naturòpates et proposa una formació a mida de les teves necessitats i disposició (temps, edat, motivació). Tractem el procés de formació en Naturopatia tenint en compte els factors emocionals i corporals que inclouen qualsevol estudi. Apliquem tècniques noves d'aprenentatge (formulació d'objectius, valors) procedents de disciplines reeixides. Aprendre naturopatia pot ser una aventura estimulant en què l'aprenent recull els seus objectius amb entusiasme i flexibitat al mateix temps que posa en joc la seva pròpia determinació i estabilitat.
Un dels punts més importants de programa és que des del principi l’aprenent tria: considerant l’ampli ventall d'ofertes de certificació en Naturopatia, la proposta del nostre equip passa per oferir-te la guia de naturópates experts i coach per preparar amb èxit la superació de les proves necessàries per accedir a un títol oficial a Naturopatia. Podràs ser el protagonista del teu esdevenir naturòpata des del principi.

QUE ÉS LA NATUROPATIA?

La naturopatia estudia les propietats i les aplicacions d'aquells elements naturals que afavoreixen el manteniment i la recuperació de la salut.
Selecciona i utilitza elements innocus que la naturalesa ofereix de manera lliure per tal de sostenir l'equilibri físic i mental del nostre cos durant el major temps possible;
una cura del cos en salut a través de la remineralització i l'eliminació de substàncies nocives que es poden trobar al organisme i la seva posterior substitució per elements sans, coneixen els ingredients que incrementen la depuració i la regeneració dels teixits. En el fons el / la naturòpata reclama per al cos aquells elements que gestionin una completa autocuració.

EL IOGA.
Amb la paraula Ioga ens referim al sentiment de formar part d'alguna cosa. D'aquí que la seva forma original sànscrita s'ha traduït molt sovint com unitat o identitat. En l'actualitat la recuperació dels elements d'aquestes antiquíssimes pràctiques s'han valorat sota el paraigua de conceptes holístics. Adoptant una completa perspectiva de la vida humana, que pretenen a través d'un treball corporal precís, recuperar per l'organisme l'equilibri propi per mantenir el benestar personal.

A QUI S'ADREÇA:
Professionals relacionats amb el camp de l'esport, l'estètica, la teràpia. Aquelles persones interessades en aprenentatges relacionats amb la naturoptia per a un futura dedicació professional.
Les persones que sentin interès per la Naturopatia i vulgui ampliar-ne la pràctica i coneixements de les medicines integrals.

OBJECTIUS i COMPETÈNCIES
- Coneixement i experimentació models d’atenció a la realitat corporal.
- Reconeixement de les interpretacions limitadores referents al cos i la seva transformació en possibilitadores .
- Reconeixement i integració del propi cos en el l’esdevenir personal.
- Desenvolupament i guia de processos transformadors en relació amb el propi cos.
TEMARI
Alguns dels temes que podràs tractar durant la teva formació en Naturopatia són els següents:
.o0O0o.

FITOTERÀPIA, Herbes, espècies i plantes medicinals; Us y les Dosis adecuades, Recollida, emmagatzematge, conservació d'ingredients. Aplicacions de la fitoteràpia en la cuina de cada día. Sistema respiratori, cardiovascular, digestiu.
AROMATERAPIA. L'aroma i les seves aplicacions en cosmetica i perfumería natural. Els olis essencials en el us terapeutic. 
DIETÈTICA I NUTRICIÓ. Nutrients i aliments. Cereals. Tubercles. Llegums. Verdures i hortalisses. Els fruits. Les begudes refrescants, estimulants.
ALIMENTACIÓ SANA I ADEQUADA. L’alimentació vegetariana. Racions. El dejuni en la cultura tradicional i en la modernitat.
MASSATGE i la seva aplicació.
YOGA estiraments, respiració meditació vitalització canals d'energia.
Al costat dels temes teòrics afegim el valor del Ioga, que lligat amb l'Ayurveda constitueixen la part comuna per a tots els nostres aprenents. De nou amb la col•laboració coach-naturòpata dissenyem un programa personalitzat de Ioga que afavoreixi una transformació des del teu estat inicial fins a l'estat desitjat i que es desenvolupa durant la teva formació.


Alguns dels punts que treballem són:


POSTURES: la cobra, el peix, el pont, el conill, l'arc, la salutació al sol, el gat i el gos. Postures Hannuman. El trípode, la tisores, l'arada...
RESPIRACIÓ: Asanes i Pranayama. Respiració de la muntanya, Respiració netejadora, Respiració amb orificis nasals alterns, retenir la respiració. Psicologia de la respiració.
RELAXACIÓ i VISUALITZACIÓ: Les regles de la visualització, relaxar-se a casa, Meditació amb vela, Relaxació instantània, Centres d'energia, Relaxació profunda.
Estiraments: Tonicitat abdominal, Gir espinal, Gir espinal amb cames doblegades, progressos musculars de l'espina dorsal, espatlles, malucs, coll, cara.


Infórmate y contacta con:


Coaching Lleida

Avenida Blondel 34, 6º1ª y 6º2ª
25002 Lleida
Telf. 667 292 285
info@coachinglleida.com